Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα

Τρίκαλα
  6982493478
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση μας “ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας χωματουργικά και τεχνικά έργα στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια μπορούμε ν'αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα δημοσίου ή ιδιωτικού ενδιαφέροντος, προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χάρη στον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε και ο οποίος αποτελείται από φορτηγά, τσάπες, τσαπάκια, γκρέιντερ, φορτωτές, σφύρες, εκσκαφείς κ.α. μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους χωματουργική εργασία αλλά και τεχνικά έργα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο δύσκολα χωματουργικά και τεχνικά έργα παρέχοντας σας ασφάλεια αλλά και έγκαιρη παράδοση της εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο, με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται, γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Έως σήμερα, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό από ιδιωτικά και δημόσια έργα ενώ έχουμε συνεργαστεί με πλήθος μηχανικών, εργολάβων, τεχνικών εταιρειών κλπ. στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη
λύση, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.