Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα
 
 
 
 
ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Χωματουργικά & Τεχνικά Έργα Τρίκαλα / Υπεργολαβίες Δημοσίων Έργων

Τρίκαλα
  6982493478
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση μας “ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας χωματουργικά και τεχνικά έργα στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια, μπορούμε ν'αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα δημοσίου ή ιδιωτικού ενδιαφέροντος, προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 
 
 
 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
 
 
 
 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, το σωστό σχεδιασμό, την άριστη συνεργασία που δημιουργούμε με κάθε πελάτη, η επιχείρηση μας “ΜΑΓΓΟΥΦΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλα τα ορεινά χωριά των Τρικάλων, καθώς και την Καλαμπάκα, την Καρδίτσα και όλη την Θεσσαλία.

Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί γνώση και εξειδίκευση, κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή και με στόχο την άμεση...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ
Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται από τον κατασκευαστικό κλάδο, είτε αυτόνομα είτε ως βασικό συστατικό των περισσοτέρων δομικών υλικών όπως έτοιμο σκυρόδεμα, ασφαλτο-σκυροδέματα, κονιάματα κ.λ.π. Στην επιχείρηση μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αδρανή υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Άμμος Ξάνθης
  Άμμος Μαύρη 3/Α
  Κηπευτικό χώμα
  Κοπριά
  Πέτρα για χτίσιμο